Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

MUSTİKA RATU SALATALIKLI YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ

Merhaba,

 Bugün bahsedeceğim temizleme sütü, açıkçası elime geçip de kullanana kadar adını sanını duymadığım, kendisiyle hiç daha önceden karşılaşmadığım bir cilt bakım ürünüydü. Benim gibi bu markaya aşina olmayanlar için yorumlarımdan önce, 1-2 satır markadan bahsedeceğim.:) ( Not: Bu bir reklam değil, bilgilendirme ve deneyim yazısıdır!:))


Mustika Ratu, doğal içerikli ürünleri doğaya zarar vermeden üreten bir markaymış. Ayrıca, kainat güzellik yarışmasının da önemli sponsorlarındanmış. Şuradan daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Doğal içerikli olması benim için çekici bir özellik ve tabiki doğaya zarar vermeden üretmesi nedeniyle, çevreci kimliğimden tam puan aldı.

Ürün, karma ve yağlı ciltlilere hitap ediyor. Benim cildim çok saçma bir yapıda bir cilt, ama genel olarak karma diyebilirim. 

Makyajımı ilk başta bu temizleme sütü ile temizliyorum. Cildi tabiki tamamıyla arındırmıyor, ama temizlemesi ortanın üstünde. 

Bendeki 50 ml'lik küçük boyu olmasına rağmen epeydir kullanıyorum. Yapısı losyon kıvamında ve az miktarı bana yeterli geldiği için bereketli bir ürün olduğunu söyleyebilirim. 

Hiçbir şekilde kaşıntı, yanma veya kızarıklık yaşatmadı bana. En hassas ciltlerde bile kullanılabileceği söylenen, Bioderma'nın H2O'sunda bile yanak ve çene kısmımda kaşıntı, kızarıklık yaşarken, Mustika Ratu'da böyle bir durumla karşılaşmadım. 

En güzel özelliği ise, ciltte yapış yağış, yağlı yağlı olmuyor. Cildi taze ve canlı gösteriyor.

Bu temizleme sütünden önce Nivea'nın Pure&Natural temizleme sütünü ve toniğini kullanıyordum, bittiler. Aynı şekilde onlar da çok başarılı ürünler. Büyük ihtimalle Nivea ile Mustika Ratu'yu dönüşümlü olarak kullanacağım ve hatta bundan sonra favorilerime girecekler. Ama öncelikle deneyeceğim Bebak acı badem sütü var, bir de onu deneyeyim. Sonra hepsini birden yine yorumlayacağım.:)

Lila Kutu ve Vanilya Kutu'da bulabilirsiniz. 150 ml'lik tam boyunun fiyatı bana çok uygun geldi, 12 TL civarında değişiyor. Benim kullandığım 50 ml'lik olan seyahat boyu da 5-6 TL civarında...

Umarım aydınlatıcı bir yazı olmuştur.:)

HOŞÇAKALIN:)
post signature

Yorumlar

  1. Etkinliğime beklerim :) http://moryolculuk.blogspot.com.tr/2014/06/beyaz-kutum-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  2. Bende de var severek kullanıyorum, vanilya kutu göndermese bende hiç duymamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de hiç duymamıştım :) Bence birçok tanınan üründen başarılı

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler