Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

BAYRAM ÖNCESİ KÜÇÜK ALIŞVERİŞLERİM

Merhaba,

Öncelikle bayramınızı  kutluyorum ve güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.^_^ Asıl konuya geçiyorum.:)

Birçok mağazada bayram indirimi olmuşken ben de kendimi tutamadım ve yine birkaç kozmetik ürünü aldım. Alışverişimin neredeyse hepsi Gratis'tendi. 

-The Balm Downboy Allık: Kendime yakışan pembeyi sonunda buldum. Normalde pembe allıklar turuncumsu-mercanımsı dururdu yanaklarımda, meğerse aradığım renk soğuk alt tonlu bir pembeymiş.:)

- Essence Longlasting Ruj: 07 numaralı Natural Beauty'i seçtim. Çok doğal ve birçok kişinin hayranı olduğu bir renkti.  Essence'de indirim olmasa da gayet uygun fiyatlı bir üründü.

- Eklips Fırçalar: Far fırçasını ve kontür fırçasını aldım. Her ikisini de aldığım gibi denedim, fotoğrafta da belli oluyor olabilir zaten.:) 

- Flormar Dotting Pen: Gratis dışından aldığım tek ürün bu noktalama kalemiydi. Ne zamandır istediğim bir şeydi. Flormar'ın nailart setleri çıkarmasına gerçekten çok sevindim. Fiyatları da uygun geldi bana.

Aldıklarımın ne kadar gerekli oldukları tartışılır tabiki.:) Ama fırçam çok fazla olmadığı için fırçalar ihtiyacımdı diyebilirim.

Alışveriş yapmak insanı her ne kadar mutlu etse de bir yerde dur demek gerek, bu sefer kendime söz geçirdim neyseki.:)

Siz indirimlerden neler aldınız? :)


31 temmuzda sona erecek olan çekilişime katılmayı unutmayın.:) Eğer katılmak isterseniz buraya tıklamanız ve küçük şartı yerine getirip yorum bırakmanız yeterli.

İYİ BAYRAMLAR...
post signature

Yorumlar

  1. Fircalarda % kac indirim vardii tatlım

    YanıtlaSil
  2. Valla ben bu indirimi parayı sıfırlayarak atlattım bloga da iki postla anca sığdırabildim :D güzel günlerde kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihh kotu olmus senin icin ya :) Hepsini guzel gunlerde kullan sen de:) cok tesekkurler^_^

      Sil
  3. Guzel gunlerde kullan ben Essence'in o rujunu da Eklips'in kontur fircasini da cok severek kullaniyorum! Umarim sen de seversin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler:)) simdiden sevdim gibi :) ruj cok dogal duruyor, firca da yumusacikmiis ^_^ sen de guzel gunlerde kullan :)

      Sil
  4. Güle güle kullan tatlim hepsini :) Benim para diyetim yarin bitecek, ondan sonra alisveris yapacagim artik, gerci su an aklimda birsey yok ama marketleri gezince illaki birseyler buluyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canim :)) Hadi bakalim alisveris merkezleri seni bekler:) Insan oralara bir girdi mi ihtiyaci olmasa bile bir awy almadan cikamiyor:) umarim cok acilmazsin:))

      Sil
    2. Bir sey almadan cikamiyor demek istemistim aslinda :D

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler