Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GOLDEN ROSE SEXY BLACK MASCARA (Favori Maskaram!)

Merhaba Herkese:)

Şimdiye kadar kullandığım en güzel maskaramla sizlerleyim.:) Golden Rose'un harika bir ambalaja sahip olan Sexy Black maskarası, gelmiş geçmiş en iyi performans sağlayan maskaram.

Golden Rose
Golden Rose Sexy Black Mascara

 Daha önce şurada  Avon Infinıtıze maskaradan hiç memnun kalmadığımdan bahsetmiştim ve zorla da olsa bitireceğimi söylemiştim. Fakat bitiremedim ve kardeşime verdim. Onun kirpikleri benimkine göre daha az, kısa ve kıvrık... Kardeşim, maskarayı fena bulmadığını söyledi. Ben hala nefret ediyorum ve bir daha da kesinlikle almam o maskarayı. Neyse, sonra dış görünümünden ötürü uzun süre açmaya kıyamadığım Golden Rose'u açtım mecburen. Çünkü elimdeki stok tükenmişti ve buna mecburdum. :D
Maskara
Golden Rose Sexy Black Mascara
Kadifemsi çiçeklerle süslenmiş, çok şık bir ambalaj tasarımı var. Ben bunu bitince atmaya kıyamam gibi.:)

Şimdi gelelim maskaranın görünüşü dışında, işlevini en iyi şekilde yerine getirdiği için kalbimi çalan fırçasına.

Fırçası, şimdiye kadar kullandığım maskaralar arasında, kirpiklerimle en uyumlu bulduğum bir yapıda Kesinlikle kirpik diplerine diken gibi batmıyor. Uç kısmı oynar bir fonksiyona sahip, yani son derece esnek. Küçük kirpiklere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Ben özellikle alt kirpiklerime ve gözümün iç tarafındaki kirpiklere kalın ucuyla uyguluyorum.


Taraması, uzatması ve ayırması harika. Hiçbir şekilde kirpiklerde kalıntı bırakmıyor ve birbirine yapıştırıp karman çorman bir görüntüye sebep olmuyor.

Uzun süredir kullanıyorum, haliyle ilk açtığımdaki gibi çok akışkan değil. Ama dediğim gibi kirpikte birikme, göz altına dökülme ve bulaşma, dağılma yaşamadım.

Artık çok çok çok eminim ki maskara kişiden kişiye değişen bir makyaj malzemesi.

Demem o ki, uzunca bir süre kullanabilirim. Biterse tekrar alabilirim. Hepinize tavsiye edebilirim, ama herkes için aynı sonucu vereceğine, herkesin aynı oranda memnun kalacağına garanti veremem. Fiyatını da unutmadan söyleyeyim, 18,75 TL.

Sizin favori maskaranız hangisi?

Sevgiyle kalın...

GÜNCELLEME: Maskara bitmesine rağmen fırçasını hala kullanmaktayım. Benim için hiçbir maskara  bunun yerini tutmadı! :) İlk indirimde bir tane daha edinmeyi düşünüyorum.

Yorumlar

  1. Canım bu yazı harika olmuş farklı rimel arıyordum fikir için teşekkürler en kısa zamnda alacağım bu arada bloğuma izleyici olursan çok mutlu olurum izleyicinim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Beğendiğine sevindim, denemeni öneririm:) bloguma hoşgeldin bu arada :) ben de izleyicinim canım

      Sil
  2. Bu rimeli bende merak ediyorum sexy black ismi alix avienle aynı :)) ikiside üründe dantel deseni kullanmış ama bunda kadife gibi diğeri baskı tek fark alix kıl fırça bu golden rose plastik rimellerim bitince alabilirim belkide güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım:)) evet alix avienin maskarasıyla görünüm itibariyle çok benzerler:) alix i de değişiklik olması açısından deneyebilirim:)tavsiye ederim canım:)

      Sil
  3. Bu maskaranın fırçasına bayıldım ben:) çok kullanışlı görünüyor. Benim favorim golden rose 3D fantastic lash maskara. Kirpiklerimi tek tek ayırır ve uzatır, en kısa zamanda bunu da denemek istiyorum:)) bloğumu yeni açtım beklerimm :) http://gencbakim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça kullanışlı bir fırçası var :) 3D fantastic lashı denemedim henüz. Fırça yapısını merak ettim araştırıp beğenirsem onu da deneyebilirim daha sonra:) Blogun hayırlı olsun, hemen geliyorum:))

      Sil
  4. canım ben en çok lancome hipnose seviyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler