Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

LADY SPEED STICK JEL DEODORANT

Lady Speed Stick

Merhaba,

Roll on yapida deodorantlar yıllarca vazgeçemediğim ürünler olmuşlardır. Nadiren alıp memnun kaldigim sprey deodorantlar dışında, sıklıkla bu tarz  urunleri kullanırım. Sadece bir markaya bağlı kalmak yerine, bircok markanın bircok cesitini de denerim. 
Merakıma yenik düşerek alıp kullandığım bir ürün olan Lady Speed Stick'den bahsedeceğim bugün. 

Lady Speed ile bir %50 indirim sırasında tanıştım. Hazir o sıralar kullandığım Rexona roll onum bitmek üzereyken, bunu alıp bir denemek istedim. 


Biraz ambalajından bahsedecek olursam, kapağını açtığınızda delikli bir yüzeyle karşılaşıyorsunuz. Ambalajının altındaki kısmı çevirdikçe o deliklerden yukarıya doğru jel çıkıyor. Kullanımı görece rahat ve pratik. Kapaktan hiçbir şekilde akıtmıyor bu sayede.

Gelgelelim en nefret ettiğim şey koyu renkli kiyafetlerde beyaz lekeler kalmasidir. Bu yüzden ilk kullanımında koyu renk bir tişört seçerek kendisini ufak bir teste tuttum. Beni hayal kırıklığına uğrattı. Koyu kıyafetlerle bembeyaz leke birakiyor! 

Ikinci olumsuz özelliği ise fresh fakat deterjan gibi bir kokusu var, bir süre sonra usandiriyor.

Üçüncü olumsuz özelliği, çabuk kurumuyor.

İçeriği çok temiz değil ve alüminyum da iceriyor. Alüminyum olayini çok sorun ediyorsaniz size uygun degil.

Bunlarin dışında, korumasindan memnunum. Herhangi bir allerjik durum ile karşılaşmadım. Yapis yapis bir his bırakmıyor ve rahatsız edici bir şekilde tende tabaka gibi durmuyor.

Çok büyük bir ihtimalle bir daha almam diye düşünüyorum.  Bunu bitirirsem, Rexona'nin roll onlarindan biri ile veya Dove'un sprey deodorantiyla devam edeceğim. 

Fiyati 8-9 tl diye hatırlıyorum.

Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

HOŞÇAKALIN. ..:)
post signature
İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler