Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GLISS MILLION GLOSS ŞAMPUAN YORUMLARIM


gliss million gloss

Şampuan konusunda takıntılıyımdır. Bir şampuan, beklentilerime yeterince cevap verebiliyorsa onu uzunca bir süre kullanırım. "Beklentiler" dediysem göz korkutmayayım. Aman aman beklentiler değil. 

- Saçı ağırlaştırmayacak,
- Sabah yıkadığım saçı akşama yağlandırmayacak,
- Krem kullanmasam bile sertleştirmeyecek,
- Yumuşatacağım derken saçlarımı kafama yapıştırmayacak,
- Kokusu boğucu, iç bayıcı olmayacak!
Aslında bakarsanız şuan saçlarımda boya vs.olmadığı ve ısılı işlemler çok nadir uyguladığım için -doğal olarak- saçlarım işlem görmüş saç kategorisine girmiyor. O nedenle saçlarımda şuan için göze çarpan bir matlık söz konusu değil. Yazdıklarımı ona göre değerlendirmenizi öneririm.
Gliss Million Gloss şampuan, sıvılaştırılmış keratin içeren ve parlaklığını yitirmiş mat saçlar için üretilmiş bir ürün. Eğer ki saçlarınızın matlığından şikayet ediyorsanız dikkatinizi çekecektir. Nitekim vaad ettikleri oldukça iddialı!

"PARLAKLIK - LAMİNASYON - TEKNOLOJİSİ ‘ne dayanarak geliştirilen şampuan formülü, her bir teli parlak bir ağ gibi sararak derinlemesine onarım ve uzun süreli parlaklık ile milyonlarca ışık yansıması sağlar."


  • Parlaklık-Laminasyon-Teknolojisi
  • Uzun süreli ve göz kamaştırıcı parlaklık
  • Milyonlarca ışık yansıması
Sıvılaştırılmış keratin içermesi, laminasyon teknolojisine dayanılarak formülize edilmesi kulağa hoş gelen özellikler. Bunlar ne demek oluyor, hem saçı onaracak hem parlaklık verecek!

Hep yorumlarımda söylemişimdir, bir şampuanın, saç kreminin, maskesinin vs. saçı onaracağı gibi bir beklenti içinde olmadım. Bu tarz saç ürünleri, saçların sadece daha iyi görünmelerini sağlayan bir ilizyon yaratabilirler. 

 Deneyimledim 


Hiçbir yardımcı saç bakım ürünü kullanmadan Gliss Million Gloss'u deneyimledim. Gliss Million Gloss şampuan da benim için aynen o kategoriye girdi. Ciddi anlamda yumuşattı, parlaklık verdi; ama bir o kadar da ağırlaştırdı

Saçlarımı duruladıktan sonra gıcır gıcır bir his yaşamadım-ki ben bu hissi çok severim- daha çok dipten uca saçlarımı kremlemişim gibi bir durumla karşılaştım. Kuruttuktan sonra ise saçlarım ağırlaştı ne yazık ki.

Kokulara karşı aşırı duyarlılık gösterenler bu ürün siz göre değil!


Koku konusunda hassas olduğumu söyleyebilirim. Bu nedenle tercihim -özellikle saç ve cilt ürünlerinde- hep fresh kokulardan yanadır. Fakat bu şampuan çok yoğun parfüm içeriyor. Saçlarınızı duruladıktan saatler sonra bile buram buram parfüm kokusu geliyor. Bu durum beni çok rahatsız etti.

Ambalaj tasarımına bayıldım!


En çok sevdiğim kısmı ise ambalajı oldu. Raflarda kesinlikle rengi ve ışıltısıyla dikkat çekeceğini düşünüyorum bir mavi sever olarak.

İçeriği ise şu şekilde,


Aqua · Sodium Laureth Sulfate · Cocamidopropyl Betaine ·Sodium Chloride · PEG-7 Glyceryl Cocoate · Prunus Armeniaca KernelOil · Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer · Panthenol · Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin · Hydrolyzed Keratin · Disodium Cocoamphodiacetate · Cocamide MEA · Polyquaternium-10 · Sodium Benzoate · Citric Acid · Parfum · PEG-40 Hydrogenated Castor Oil · PEG-120 Methyl Glucose Dioleate · Hexyl Cinnamal · Propylene Glycol · Benzyl Salicylate · Limonene · Trideceth-5 · Geraniol · Citronellol · Phenoxyethanol · CI 42053


Açıkçası, Gliss Million Gloss, tekrar almayı düşüneceğim bir ürün değil.

Diğer saç ürünleri hakkında yorumlarımı okumak isterseniz "saç bakımı" na tıklayın.

 saç bakımı


İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 
post signature

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler