Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

PUREDERM GÖZENEK TEMİZLEYİCİ PED

Düzenli olarak çeşitli yollarla peeling yaparak sağlıklı görünen ve ışıldıyan bir cilde sahip olabiliriz. Düzenli peeling sayesinde siyah nokta oluşumunu ve akne oluşumunu en aza indirmek de mümkün. Ben genellikle tanecikli yapıda olan jel veya krem peelingleri tercih ederim. Haftada 1-2 defa mutlaka kullanırım. 

purederm soyucu gözenek temizleyici ped

Gratis'te geçenlerde gözenek temizleyici ve cilt soyucu bir ürünle karşılaştım. Purederm Gözenek Temizleyici, alıştığımın aksine ne krem ne jel yapıda bir ürün. Tek kullanımlık bir ped halinde ufak paketlerde satılıyor. 


Çift taraflı Purederm Gözenek Temizleyici Ped'in bir yüzeyi tırtıklı mikrofiber, diğer tarafı ise daha büyük dokuya sahip yapıda.


Yapısı ve İçindekiler Hakkında


Ped, oldukça nemli bir formüle sahip. Aloe, Kolajen, Cadı fındığı ve Hyaluronik Asit ile zenginleştirilmiş, gözenekleri derinlemesine temizlemeyi vaadediyor. Tırtıklı olan yüzü cildi nazik bir şekilde soyuyor, diğer yüzü ise ciltte birikmelere sebep olan ve gözenekleri tıkayan kirleri, yağları ve makyaj artıklarını arındırıyor ve cildi nemlendiriyor.

Kullanımı


Parmaklarınızı yukarıdaki fotoğraftaki gibi yerleştirip önce tırtıklı mikrofiber kısmıyla yüzünüzü birkaç dakika boyunca yavaş yavaş, çok hafifçe bastırarak ovalıyorsunuz. Daha sonra büyük dokulu kısmı ile tekrar aynı işlemi yapıyorsunuz. En son olarak yüzünüzü iyice duruluyorsunuz.

Ben duştan sonra uygulamayı tercih ettim. Çünkü cilt buhar ile iyice yumuşuyor ve bu tarz ürünler o zaman çok daha etkili oluyor.

Sonuç olarak,


Purederm Gözenek Temizleyici Ped'in renginin değiştiğini ve cildimin yumuşacık olup aydınlandığını gördüm. Gerçekten ölü deriyi tamamıyla aldığını düşünüyorum. Zaten aşağıdaki fotoğraftan da anlaşılıyordur. Cildimde hiçbir makyaj kalıntısı yoktu ve duştan sonra uygulamıştım.


Dikkat!


Çok hassas cilde sahip olanlar, cildinde aktif akneler olanlar veya herhangi bir cilt hastalığı olanlar doktoruna danışmalılar. 

*Son olarak ürün, cruelty free bir Kore ürünü ve fiyatı 1.5 TL.

Diğer cilt bakım ürünleri hakkındaki yorumlarımı okumak isterseniz aşağıdaki "Cilt Bakımı" yazısına tıklayabilirsiniz.

 cilt bakımı



İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 
post signature

Yorumlar

  1. Süper bi ürüne benziyor gratise gittiğimde mutlaka denemek için alıcam 😊

    YanıtlaSil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler