Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

TIME BALM PRIMER

Merhabalar Herkese:)
Bugün, uzun zaman almış olduğum ve severek kullandığım bir The Balm ürünüyle karşınızdayım, Time Balm Face Primer :)

Öncelikle birazcık makyaj bazlarının genel işlevlerinden söz edeceğim, sonra da bu ürün hakkında yorumlarıma geçeceğim. 
Makyaj bazları, makyajın cildimizde daha iyi durması için üretilmiş ürünlerdir. Cilt rengini düzenleme, çizgileri veya gözenekleri doldurarak, asıl makyaj öncesi, cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırma gibi çeşitli işlevleri vardır. 


Time Balm Primer, internette araştırmalarım sonucu, olumlu yorumlara güvenerek, almayı kafayı koyduğum bir üründü. Neyse ki yüzümü kara çıkarmadı.:)

Görüldüğü gibi ürün, 30 ml ve vidalı kapaklı bir ambalajda bulunuyor. Ürün miktarını kolaylıkla ayarlayabiliyorsunuz, bu konuda hiçbir sıkıntı olmuyor.  Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var. 

Kendisini her makyajımda kullanmıyorum. Sadece önemli günlerde veya dışarıda çok uzun süre kalacaksam kullanıyorum.
Silikon görünümünde ve akışkan olmayan bir yapısı var. Minicik bir miktarı, tüm yüzüme rahatlıkla yetiyor. Ellerimle uyguluyorum ve sürerken parmaklarımda çok değişik bir his oluşuyor. Nasıl tarif edeyim bilemedim.:))
Kokusunun çok kötü olduğuna dair yorumlar okumuştum, fakat bence kokusu yok denecek kadar az ve hiçbir şekilde -kokulara duyarlı olan beni- rahatsız etmedi.
Fondöten kullanmadığım halde, az kapatıcılığa sahip BB kremimin altına uyguladığımda dahi BB krem yüzümde bir başka duruyor sanki. Yüze duru ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Makyajın kalıcılığını arttırıyor ve benim için en önemlisi de parlamayı geciktiriyor.

İçeriği de aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz şekilde.
Silikon bulunuyor, evet.:) Yapacak bir şey yok, çok sık kullanılmadığı takdirde benim için bir sorun oluşturmuyor. İçinde bulunan A,C ve E vitaminleri silikona karşı beni teselli ediyor.:) Hassas olan cildime hiçbir olumsuz etki yapmadı. Bu yönünü de ayrıca bir sevdim zaten.:) 

Hepimizin de bildiği üzere Gratislerde bulabilirsiniz. :) Fiyatı 40TL civarı olması gerek, çok iyi hatırlamıyorum. İndirim zamanı çooook çook çok uygun fiyata edinebilirsiniz.

Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce kullanmış mıydınız veya kullanmayı düşünmüş müydünüz?

HOŞÇAKALIN...:)

Yorumlar

  1. Ben de yazimda tarif edememistim o hissi ama yumoş yumoş diye tanimlayabiliriz sanirim :) Gule gule kullan :) Bu arada 34tl olmasi lazim. Ben indirimden 17ye almis olmaliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yumoş yumoş bir his :)) Teşekkür ederiim sen de güle güle kullan:) Hii evet doğrudur, ben fiyatını hatırlayamadım tam olarak:)

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler