Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

SON ZAMANLARDA SIK KULLANDIĞIM 5 KOZMETİK ÜRÜN

Merhaba,

Uzun süredir dönüp dolaşıp aynı ürünleri kullandığımı fark ettim geçen günlerde. Bunun sebebi tabiki 5-10 dk içerisinde makyaj yapıyor olmam. İstemeden kendime bir rutin oluşturmuşum. :)

Şimdi okuyacağınız ürünler doğal olarak benim son zamanlarda sık kullandıklarım ve favorilerim arasına giren ürünler olacak.

The Balm Downboy Allık
Favori Kozmetik Ürünlerim

Son zamanlarda günlük makyajım bu 5'liden oluşuyor. Arada işin içine likit eyeliner giriyor veya rujun rengi değişiyor bazen de sadece o kadar.

-The Balm Downboy Allık: Bu allık bir harika! Cilde çok doğal bir pembelik katıyor.

- Clinique High İmpact Maskara: Kirpikleri simsiyah yapıp çok da güzel dolgunluk veriyor. Bu yüzden çok abartı olmasın diye bir de eyeliner uygulamaya pek yanaşmıyorum.

- Benefit Longwear Powder Far: Mat olduğu için tüm göz kapağında kullanımda ideal. Toz pembe bir rengi olsa da göz kapağında öyle durmuyor.

- Flormar Smoky Eyes Göz Kalemi: Simsiyah ve akmayan bir göz kalemi! Sadece üst kirpik diplerime sürüyorum. Çok sulanan ve güneş gördüğümde şıpır şıpır sular akan bir gözüm olmasına rağmen çok iyi dayanıyor.

- Golden Rose Velvet Matte Ruj 12: Golden Rose'un mat rujlarının üzerine mat ruj tanımıyorum, o kadar söyleyeyim yani.:) 12 numaralı bu rengi de hemen her makyaja uyum sağlıyor.

Favori Kozmetik Ürünlerim
Gördüğünüz gibi bb kremmiş, fondötenmiş vs. yok. Çünkü artık mümkün olduğu kadar uzak duruyorum. Hiç kullanmıyorum diyemem ama zamanla o da olacak inşallah.:)

Sizin son zamanlarda sıklıkla kullandığınız ürünler neler? 

HOŞÇAKALIN...:)
post signature
İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 

Yorumlar

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler